Gönül, “Her Şeyin Merkezinde Gülümsemeniz Var”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Kuruçeşmeli vatandaşlar ile buluştu. Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir tarafından düzenlenen ve Hikmet Usta Lokantası’nda gerçekleşen programa başkan adayı Gönül’ün yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Şentürk, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları katıldı. Kahvaltının ardından bölgedeki esnafı gezerek hayırlı işler dileklerinde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Her şeyin merkezinde sizler ve gülümsemeniz var. Bütün hizmetlerin üzerinde tuttuğumuz gönül belediyeciliği ile geliyoruz” dedi. Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir’e program kapsamında hayırlı olsun dilekleri eşliğinde AK Parti rozeti takıldı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE GELİYORUZ   
Esnaf ve vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Milletimiz ile olan gönül bağlarımızı daha güçlü tutmak istiyoruz. Ben İzmitliyim, bu şehir benim çocukluğum, sevdam. Bizler İzmit’e ve sizlere baktığımızda ne beklediğinizi görüyoruz. Her zaman sizlerle olacağız, İzmit’e ve sizlere çok güzel hizmetler yapacağız. Kadınlara, gençlere, yaşlılara, engellilere birçok projemiz var. Makamlar gelip geçicidir önemli olan şu gökkube altında hoş bir seda bırakmak, bir yaraya merhem olmaktır. Her şeyin merkezinde sizler ve gülümsemeniz var. Bütün hizmetlerin üzerinde tuttuğumuz gönül belediyeciliği ile geliyoruz. Çalışacağız, üreteceğiz İzmit’imizi çok büyük hizmetler ile daha yukarılara çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817