Gülen Yüzler’e Engelsiz Yaşam Fuarı’nda büyük ilgi

İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Engelsiz Yaşam Fuarına katılan Belde A.Ş. Gülen Yüzler Merkezi’nin kurduğu stand, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Fuarda kendi alanında istihdama yönelik tek iş yeri projesi olan Gülen Yüzler Merkezi standında yapılan çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgiler verildi. Standı görme engelli sevilen sanatçı Metin Şentürk de ziyaret etti.

 

TEKSTİL ÜRÜNLERİ SERGİLENDİ

06-09 Aralık 2012 tarihlerinde yapılan organizasyonda merkezde yapılan faaliyetlerin anlatıldığı resimler, özellikle Dikim Atölyesinde dikilen tekstil ürünlerinin sergilenmesi birçok ziyaretçinin standa gelmesine neden oldu. Belde A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sn. Murat UZAR’ın da katıldığı ve yapılan faaliyetler konusunda bilgi aldığı fuarda birçok engelli derneği ve çeşitli belediyelerin de yetkilileri Gülen Yüzler Merkezi’nin standını ziyaret ederek yapılan çalışmaları gördü.

   

METİN ŞENTÜRK ZİYARET ETTİ

Büyük ilgi gören Gülen Yüzler Merkezi standını birçok yetkili ziyaret etti. Dünya Engelliler Vakfı Başkan Görme engeli ses sanatçısı Metin Şentürk’ün de ziyaret ettiği standa, sevilen sanatçı Gülen Yüzler projesini çok beğendiğini, engelliler tarafından yapılan işlerin çeşitliliği ve kalitesini üst düzeyde bulduğunu belirtti.

BELEDİYE YETKİLİLERİ

Standı ziyaret edenler arasında Zonguldak Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza İkisivri, Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Arzu Güner, Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Muhammed Sarı da yer aldı. Özellikle Belediye yetkililer Gülen Yüzler Merkezi’ne iş yaptırmak istediklerini belirtti. Merkezde dikilen çeşitli tekstil ürünleri de standı ziyaret edenlere hediye edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817