GÜLSEN DÜZGÜN KIZINI EVLENDİRDİ

Gülseren-Fatih Düzgün Çiftinin güzel ve hanım efendi kızları Tuğçe ile Aysel-Yasin Ulutaş Çiftinin bey efendi ve yakışıklı oğulları Çağatay; düzenlenen görkemli düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek olan birliktelik için evet diyerek imza attılar. Genç çiftlerin nikahını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıyarken; nikah şahitlerini ise Körfez Kaymakamlığı'ndan İstanbul Vali Yardımcılığı görevine giden Dr. Hasan Hüseyin Can yaptı.

KATILIM YOĞUNDU

Düğüne; şu anda Sakarya Vali Yardımcısı olarak vazife yapan Körfez'in eski kaymakamlarından Erdoğan Ülker ve eşi, Körfez Kaymakamlığı'ndan İstanbul Vali Yardımcılığı'na atanana Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can, Körfez eski kaymakamlarından Mahmut Şirinoğlu'nun oğlu, Körfez Belediyesi Eski Başkanı Erhan Yenilmez, Hereke Belediyesi eski başkanlarından Esener Maçil, belediye başkan yardımcıları,  daire müdürleri, protokol mensupları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, iş adamları, sanayiciler ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini belirten Gülsen Düzgün, 'Mutluluklar, paylaşıldıkça artar. Biricik kızımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayan herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817