GÜMÜŞHANELİ GENÇLERDEN YAMAN'A TAM DESTEK
AK Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırlamış olduğu program doğrultusunda Dilovası Gümüşhaneliler derneğinde düzenlenen Gümüşhene'li  gençler ile yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Ak Parti Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi, Anakademe yöneticileri, Dilovası Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.

 HERŞEY GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLER İÇİN

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantı da gençler, Dilovası'nda ki gençlerin istek ve sorunlarını Vekil Yaman'a aktardılar.  Gençleri tek, tek dinleyen Yaman gençlerin istek ve sorularını tek tek cevapladı. Seçim beyannamesinde gençlerin geleceği ile ilgili bölümlerin olduğunu vurgulayan Milletvekili Adayı Yaman, seçilme yaşının 18′e inmesi, gençlere sınırsız, ücretsiz internet imkanı, kendi işini kuracak gençlere, proje getirmesi karşılığında 50 bin TL’ye kadar destek verilmesi, lise mezunu gençlere 2 yıl boyunca genel sağlık sigortasının sağlanması, gençlerin orta öğretimden yüksek öğretime geçişte eğitim ve kariyer planlamasına yardım edecek Kariyer Merkezileri kurulacak ve  gençlik akademisi kurulacak diyen Yaman, gençlere yönelik bir çok proje var. Partimiz 2023-2071 yıllarını hedef gösterdiğinden dolayı bu yıllar siz gençlerin olacak sizlerin düşünceleri, yapmak istedikleriniz, gelecek ile ilgili beklentileriniz bizler için çok önemlidir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817