Gümüşhaneliler Vakfı Yalçın Kuşkan’ı Ziyaret Etti

Göreve geldikten sonra Kocaeli’nin önde gelen isimlerini ziyaret eden Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ı yeniden göreve geldikten sonra makamında ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Vakıf Başkanı Hamit Örgüç’ün vakıf çalışmalarından bahsettiği ziyarette, Yalçın Kuşkan’a Gümüşhane’nin yöresel tadı köme ve pestilinden ikram etti.

Ziyarete katılan vakıf yöneticileri ile tanışarak bilgi alan Yalçın Kuşkan, vakıf çalışmalarında başarılar diledi. Kuşkan ayrıca, Gümüşhanelilerin Kocaeli’nde önemli bir nüfusa sahip olduğunu ve siyasette de önemli yerlerde rol aldıklarını söyledi. Yakın bir zamanda iadei ziyarette bulunacağını da dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817