Gümüşhaneliler, Vakıf Kompleksi Temelini Atıyor

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı İnşaat komisyonu Vakıf Başkanı Hamit Örgüç Başkanlığında geçtiğimiz gün toplandı. Toplantıya Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da katıldı. Toplantıda vakıf inşaatının proje durumu ve ne zaman temelinin atılacağı konuşuldu. Vakıf başkanı Hamit Örgüç; projenin tamamlandığı, belediyeden ruhsatının çıktığı, yüklenici firmanın işi aldığı ve Ramazan Bayramı sonrası temelinin atılacağı bilgisini verdi. Örgüç, İnşaat başlangıcında yapılacak masraflar için inşaat komisyonunda bulunan Gümüşhaneli İş Adamlarından himmet usulü ile bağış toplandığını bildirdi.

Amacımız Çifte Bayram

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç, Toplantıda yaptığı açıklama da “Vakıf kompleksinin yapım süresinin 12 ay olduğunu ve 2013 yılı Ramazan Bayramında açılış yaparak, amacımız çifte bayram yapmak” dedi.

Fikri Işık ve Nevzat Doğan’a Hediye

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı İnşaat Komisyonu Toplantısında, Vakfa yaptığı katkıdan dolayı Kurucu ve Onursal Başkan Dr. Nevzat Doğan’a Osmanlı Tuğralı İpek dokuma Hereke Halısı hediye edildi. Hediye karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Doğan, Hamit Örgüç ve yönetimine bu düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, vakfın arsasının alımında ve inşaatının yapımında katkılarını esirgemeyen Komisyon Üyesi Fikri Işık’a özel Dolma Kalem seti hediye edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817