GÜRSU’NUN HIZINA YETİŞİLEMİYOR

Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu ile birlikte bir yandan saha çalışması yapıyor, diğer yandan üye kaydı gerçekleştiriyor, fırsat buldukça da ziyaretçi kabul ediyor.

Baş döndüren bir hızla ve takip edilmesi zor tempoyla çalışan Zeki Gürsu, haftaya da yine ziyaretler, ziyaretçi kabulü ve yeni üye kayıtlarıyla başladı.

Yasin Ziyaret

Zeki Gürsu ve Azmi Cihat Hatipoğlu’nun önemli ziyaretçilerinin başında Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez geldi. Yasin Sönmez, derneğe ziyarette bulunan Gürsu ve Hatipoğlu’nu bu kez parti de ziyaret ederek güncel konular hakkında sohbet gerçekleştirdiler. Sohbetin konusu da siyaset ve partini çalışmaları oldu.

Gün içinde partiye ziyaretçi akını olurken, gelenler yapılan sohbette MHP’ye ve adaylarına duydukları inanç ve güveni dile getirdiler.

Ahmet Önal’a Ziyaret

Zeki Gürsu ve Azmi Cihat Hatipoğlu, günün diğer bölümlerinde de saha çalışması yaptılar. Kısa süre önce Kocaeli Erzurum Vakfı Başkan olan Körfezli işadamı Ahmet Önal’ı ziyaret eden Gürsu ve Hatipoğlu çiçek vererek başarı dilediler. Ahmet Önal’da seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817