Halı Saha Maçı yaptı kalp Krizi Geçirdi!
Başiskele Karşıyaka Mahallesi'nin sevilen simalarından mahalle muhtarı Tevfik Akın`ın genç yaştaki oğlu Zafer Akın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İddialara göre; Karşıyaka Mahallesi Sabah Sokak No: 4 adresinde ikamet eden 38 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası Zafer Akın, dün akşam saatlerinde her hafta olduğu gibi arkadaşlarıyla halı saha maçına gitti. 


SAHADA FENALAŞTI

Maç sırasında arkadaşlarının gözleri önünde bir anda fenalaşan Zafer Akın, arkadaşları tarafından hastaneye götürülmek istendi. Ancak bu teklifi iyi olduğunu söyleyerek kabul etmeyen Akın, yine arkadaşları tarafından evine götürüldü. Biraz dinlendikten sonra yatmaya hazırlanan talihsiz genç adam yeniden fenalaştı ve ailesini gözleri önünde yere yığıldı. 


ÜZÜNTÜYE BOĞDU
Olay yerine çağrılan ambulansla 
Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Zafer Akın'ın ölümü tüm ailesi ve yakın dostlarını üzüntüye boğdu. Akın'ın cenazesi hastaneden alındıktan sonra ailesine teslim edildi.


STRES YÜZÜNDEN Mİ?

Hayatını kaybeden Akın'ın kalp damarlarının tıkandığı ve kalp krizi geçirdiği tespit edilirken, talihsiz gencin alkol ve sigara kullanmadığı, aynı zaman da sık sık arkadaşlarıyla bir araya gelerek halı saha maçı yaptığı öğrenildi. Öte yandan 
Gölcük'te eşi Emine Akın ile birlikte muhasebecilik yapan Zafer Akın'ın yakında yapılacak mali müşavirlik sınavlarına hazırlandığı ve bu sebepten dolayı strese girdiği de iddia edildi. Zafer Akın'ın cenazesi Karşıyaka Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nimetiye Köyü'nde toprağa verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817