HALK BARANI BAĞRINA BASTI

Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu dile getiren Baran herşeyin en iyisi için çalışacaklarını söyledi. Halk ve esnafların Baran'ı sürekli sahada görmesi Körfez'de Baran'a güvenin tam olduğunun göstergesidir, denildi. Esnaf ziyaretleri bitiminde Atalar mahallesinde bulunan Türk Kahvesinde giren Baran ve meclis üyeleri yorgunluk kahvelerini içerken Baran burada da yorgunluk dinlemeden müşterileri teker teker ziyaret edip muhabbet etti.

Yoğun program temposuna ara vermeden devam eden Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran bir takım sivil toplum kuruluşlarında ziyaret etti. Erzurumlular Derneğini ziyaret eden Baran, burada dadaşların ilgisinden memnuniyet duyduğunu ve derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini bu başarılı çalışmaları desteklediklerini söyledi. Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Gökdemir hayırlı olsun dileklerini çıktıkları bu yolda başarılar diledi.

Esnaf ziyaretlerinden sonra da Atalar mahallesinde bulunan salı pazarına giren Baran pazarcı esnafını tek tek dolaştı. Pazarcı esnafının sorunları dinleyen Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran her sorunun bir çözümü olduğunu ve bu sorunların teker teker çözüleceğini söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817