Hamarat devam etmek istiyor

Körfez Belediye Meclis üyesi Muhammet Hamarat, tekrar belediye meclis üyeliğine aday adayı oldu.Hamarat, ilçeye yapılan büyük hizmetlere destek sunmak istediğini dile getirdi ve ekledi hizmetime devam etmek istiyorum.

KÖRFEZ ilçenin tanınmış iş adamlarından Erser Lojistik’in sahibi ve geniş bir kesim tarafından sevile biri olan Muhammet Hamarat, bugün AK Parti’den belediye meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kalabalık bir grupla birlikte parti binasına giden Hamarat, hazırladığı adaylık dosyasını İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’a teslim etti.

 

HİZMETE DEVAM ETMEK İSTİYORUM

Dosya tesliminin ardından bir açıklama yapan aday adayı Hamarat, “AK Parti’de uzun yıllardan bu yana siyaset yapıyorum. Partimin yerel ve genel manada Türkiye’ye kazandırdıkları ortada. Bu hizmet mücadelesine destek olmak ve katkı sunmak amacı ile Körfez Belediye Meclis üyeliği görevimi sürdürmek istiyorum. Burada bulunan Erzurumlu hemşehrilerime teşekkür ederim”dedi.

 



 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817