Hasta nakil ambulansları 24 saat hizmetinizde
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü Hasta Nakil Ambulans Birimi, 20 ambulansla hasta nakil hizmetlerini yürütüyor

 

Hasta nakil ambulansları 24 saat hizmetinizde

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü Hasta Nakil Ambulans Birimi, tıbbi müdahale gerektirmeyen ancak sedye ile nakledilmesi gereken vatandaşları evlerinden hastaneye, hastaneden evlerine ücretsiz olarak taşıyor. Kocaeli genelindeki tüm hizmetler ücretsiz olarak verilirken, il dışı nakillerde Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla belirlenen fiyat tarifesi uygulanıyor.

 

20 ADET AMBULANSLA HİZMET

Hasta nakil işlemlerinin yanı sıra Kocaeli sahillerinde boğulma ve yaralanma vakalarına müdahale ediliyor. Nakil için alınan felçli, yatalak, diyaliz ya da kanser hastaları, ambulansla taşınması gereken engelliler, ameliyat olmuş yatar durumdaki hastalar, 20 adet nakil ambulansıyla bulundukları yerden alınarak istedikleri yere nakil ediliyor.

 

YAZ AYLARINDA PLAJLARDA

Karamürsel de 1, Gölcük’te 3, Başiskele’de 1, Gebze’de 4, İzmit Merkez Komuta’da         11 ambulansla hizmet veren Hasta Nakil Ambulans Birimi’nin

16 ambulansı 08.00-20.00 saatleri arasında, 4 ambulansı ise 24 saat süreyle hizmet veriyor. Yaz aylarında Kocaeli Su Kazaları Engelleme Merkezi(KOSKEM) ile birlikte Kocaeli sahillerinde boğulma ve yaralanma vakalarına müdahale eden ekipler, acil müdahale sonrası hastaneye naklediyor. Spor müsabakaları, alt yapı çalışmaları ve Büyükşehir Belediyesi programlarında da ambulans hizmeti vermekte olan Hasta Nakil Birimi, Kandıra, Cebeci, Kumcağız, Seyrek, Sarısu, Karamürsel Altınkemer, Darıca Bayramoğlu plajlarında hafta içi 5, hafta sonu 8 ambulansla hizmet veriyor.

 

7/24 AMBULANS HİZMETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Hizmetleri Birimi, ihtiyaç sahiplerine 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Hasta nakil ambulansı hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşların 444 11 41 numaralı telefonu araması yeterli oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817