HASTALAR BAŞKAN DOĞAN’LA MORAL BULDU
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tedavi gördükleri hastanelerde hastaları ziyaret ederek onlara moral vermeye devam ediyor.

Yoğun çalışma temposuna rağmen hasta ziyaretlerine ayrı bir önem veren Doğan, sık sık hastane ve ev ziyaretleri yaparak hastalara acil şifalar dileyip, yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Son olarak Derince Araştırma Hastanesi Genel Cerrah Servisinde yatan Cavit Kürelci ve Emine Alkan'ı ziyaret eden Doğan durumlarıyla ilgili doktorlarından bilgi alarak, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ

 

Başkan Doğan  " Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Hastalıkta, sağlıkta biz insanlar için. Önemli olan sağlığımıza özen göstermek, tedbirli olmak ve önlemleri almaktır. Cavit Beyi ve Emine Hanımı iyi gördüm. Daha da iyi olacağına eminim" diyerek tüm hastalara Allah'tan şifa diledi.

 

KONTEYNIRLARDAN ÇAĞDAŞ HASTANELERE

 

Ziyareti esnasında hastane ve sağlık sektörüyle ilgilide genel bir değerlendirme yapan Başkan Doğan “sağlık alanında şehrimiz gerecekten iyi durumda. Türkiye ortalamasına bakıldığında ve özellikle bundan on yıl öncesine gidildiğinde inanılmaz bir gelişme gösterdiğini hepimiz görüyoruz. Milletvekilliği dönemimde büyük uğraşlar verdim. Konteynırda prefabrikte hizmet veren hastaneler varken şimdi Türkiye'nin en güzel hastanelerine sahip olduk.  Hükümetimizin yürüttüğü başarılı politikalar sayesinde ülkemizde sağlık sektörü çağ atladı” şeklinde konuştu.

Hastanede tedavi gören diğer hastalarla da yakından ilgilenen Doğan, her biriyle teker teker sohbet ederek onlara moral verdi. Başkan Doğan'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten hastalar, ziyaretin kendilerine büyük moral verdiklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817