Hayat mücadelesi sürüyor

 Ağır yaralı olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  yatan Remziye  Kanyılmaz ‘ın ise tedavisi sürüyor. Çene altından, göğsünden ve sırtından kurşun yaraları alan genç kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Babası götürmüş

Bu arada olayla ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Eşinden ayrı olan Remziye Kanyılmaz’ın (37), önceki akşam yine eşi Alaaddin Kanyılmaz’la tartıştığı ve polis tarafından Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan babası Osman S. nin yanına geldiği, akşam saatlerinde de babasının kızını alarak evine götürdüğü öğrenildi. Bu sırada tekrar eşi Alaaddin ve kayınpederi  Vehbi ile karşılaştılar. Remziye ve Alaaddin Kanyılmaz yeniden kavga etmeye başladıkları sırada, yanlarına gelen Vehbi Kanyılmaz tabancasını çekerek gelinine arka arkaya ateş etmeye başladı. Kızının vurulduğunu gören baba Osman S. kendisini siper yapınca, kayınpeder oğlu ile otomobile binerek kaçtı.

Ağır yaralanan genç kadında 3 kurşun yarası olduğu öğrenilirken, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. 2 çocuk annesi olan genç kadının, bir süredir eşiyle ayrı olduğu öğrenildi.


Remziye Kanyılmaz eşi ile mutlu günlerinde...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817