HAYDİ ÇOCUKLAR BİSİKLETLE OKULA
 Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 6 yıl önce “Bisiklet Kenti İzmit” hedefi doğrultusunda öğrencilere bisiklet eğitimleri veriliyor. Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Bisiklet Eğitim Pisti’ndeki eğitimlere katılan öğrencilere, eğitimin sonunda sertifika verildiğini söyleyen yetkililer” Bisiklet antrenörleri Mehmet Bozdemir ve Kübra Alşengi tarafından gerçekleştirilen eğitimden şimdiye kadar 30100 öğrenci yararlandı. Otobüs ile okullarından alınan öğrenciler, eğitim pistine getirilip burada önce teorik eğitim veriliyor ardından da uygulamalı olarak bisiklet kullanmayı öğreniyorlar. Hedefimiz   öğrencilerin bisikletle okula gidip gelmeleridir” dediler.

 

ÖĞRENCİLER TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bu arada İnkılap Ortaokulu 1. sınıf öğrencileri de Bisiklet Eğitim Pistine gelerek burada bisiklet kullanmayı öğrendiler. Neşe içinde geçen eğitime katılan öğrenciler” Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a bizlere böyle bir imkan sağladığı için çok teşekkür ederiz. Yakında bisikletlerimize de kavuşacak olmanın heyecanı içindeyiz” şeklinde konuştular.

Belediye yetkilileri 3 yılda 15250 öğrenciye bisiklet dağıtıldığını bu senede 5000 öğrenciye daha bisiklet verileceğini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817