Hedef 330 milletvekili çıkartmak
  AKP Körfez’de Genel Merkez tarafından yeniden ilçe Başkanlığı için aday olarak gösterilen Osman Badem, ufak tefek kırgınlıkları unutup, kenetlenerek 330 milletvekili çıkartacak şekilde çalışacaklarını söyledi. Badem, listesindeki müsaade isteyen isimlerin yerine, çok çalışacak takviyelerle yeni yönetimi belirleyeceklerini söyledi.

Adaylığının açıklanmasından sonra, parti merkezinde kahvaltılı toplantı düzenleyen Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, sorumluluğu çok olan ağır bir yükün kendisine verildiğini söyledi. Badem, kendisini seçenlere teşekkür ederek, ‘’Önümüzdeki süreçte bize düşen görevi yerine getirmek için çalışacağız. 2015 yılı genel seçimlerinde, yeni Anayasa’yı yapacak şekilde, meclise en az 330 milletvekili gönderecek çalışmayı yapacağız. Hedefimiz bu ve daha yukarısı olacaktır, bunu için de çok ciddi çalışmalar yapacağız’’ dedi.

Kongre 6 Aralık

AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, kongre tarihinin kesinleştiğini belirterek, ‘’ 6 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde kongremizi yapacağız. Mevcut olan yönetim listemizde, müsaade isteyen arkadaşların yerine koşturmaya hazır yeni isimleri katarak, partiye gönül veren eski arkadaşlarımızdan da alarak sandığa gideceğiz. Listemiz her kesi kucaklayan, mesaisini parti çalışmalarına ayırabilecek, taşın altına elini koyup sürekli koşacak isimlerden oluşacak. Mevcut listemizde, ilçeler için de bayanlara en çok yer veren biziz. 5 yönetim kurulu üyemiz bayan ve bunlardan 3’ü icra kurulunda yer alıyor. Kongre hazırlıklarımız 14 Eylül’de başladı ve sona yaklaşıyor’’ dedi.

13 rakamı

Osman Badem, 13 Kasım 2013’te atama ile göreve geldiği hatırlatılınca, ‘’132 rakamı benim için iyi bir tesadüf. 13 Kasım 2103’te göreve atandım, şimdi, de 13 Kasım 2014’te, AKP’nin 13. Yılında adaylığım hakkında açıklama yapma şansım oldu’’ dedi.

Paralelcilerle mücadeleye devam

Osman Badem açıklamasında, parti içinde paralelci diye adlandırılan, cemaate yakın olmuş ama davaya gönül vermiş isimleri ayrı tuttuklarını belirterek, ‘’Bize gönül vermiş arkadaşlarımızı her zaman için bu guruptan ayrı tuttuk. Hükümeti devirmek amaçlı çalışan paralelcilerle her zaman mücadeleye devam edeceğiz. Fakat, yönetim listemizi yaparken de, arkadaşlarla çalışırken de bize gönül vermiş olanları ayrı tutacağız’’ dedi.

Taraf tutmak yanlış

Osman Badem, kamuoyuna yansıyan ve bazı ilçelerde belediye başkanlarının seçilmeyen isimler için baskı yapmaları hakkında ki soruya verdiği yanıtta da, ‘’İlçe Başkanları siyasi çalışanlardır, belediye başkanları da kendilerine verilen yetki çerçevesinde kamu hizmeti yaparlar. Bunların ilçe yönetimine karışmaları, baskı yapmaları, taraf olmaları yanlıştır. Bunu Körfez için değil, genel için söylüyorum. Belediye Başkanları’ndan adaylar hakkında görüşleri sorulur, ama onların baskı yapmaları, seçim belirtmeleri yanlıştır. Kimse kimseye müdahale edemez, böyle bir tutum içine girmek yanlıştır. AKP kurumsal bir partidir. Ufak tefek kırgınlıklar olabilir ama çözülür. Kimse, bizden kavga etmemizi, ayrılmamızı beklemesin, diğer partiler de bizi örnek alsınlar. Demokrasi güçlü bir muhalefet olunca tam anlamıyla yaşanır, fakat muhalefet ne yazık ki bu durumda değil’’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817