Hedefimiz Kalıcı Eserler Kazandırmak

Yeşil Camii Derneği

Katılımcı yönetim anlayışı doğrultusunda istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde düzenli olarak esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Başkan Aygün bu kez AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, Belediye Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül’ün de katıldığı program Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Yeşil Camii Derneği’nde gerçekleşti.

Çalışmalarımız Devam Ediyor

Kentin her noktasında çalışmaların devam ettiğini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bir yandan ilçemiz genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer taraftan vizyon projelerimizi de hızla inşa ediyoruz. Hedefimiz Derince’mize kalıcı eserler kazandırmak. Allah’ın izniyle söz verdiğimiz projeleri sırasıyla hayata geçiriyoruz. Sizlerin bu buluşmalarımızda paylaştığınız önerileriniz de bizim için yol gösterici oluyor” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de vatandaşların görüş ve önerilerini dikkatle dinlediği buluşmada Derince’ye değer katan projelerin bir bir hizmete sunulduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817