HER RENK BİR UMUT
 İstinat duvarını boyadılar

Derince Belediyesi’nin engelli bireylerin yaşam koşullarını kolaylaştırmak ve burada eğitim gören kursiyerleri sosyal hayata adapte etmek için kurduğu Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Derince Belediyesi’nin sosyal projeleri arasında yer alan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde Engelliler Haftası nedeniyle farklı bir etkinlik düzenlendi. Yenikent Mahallesi’nde Gazi Mustafa Kemal Caddesi No: 61 adresinde eğitimlere devam eden EYDEM bünyesinde eğitim gören kursiyerler bu kez ‘Her renk bir umut’ projesi kapsamında istinat duvarını boyayarak renkli bir gün geçirdi.

 

Başkan Bulut yalnız bırakmadı

Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen ‘Her renk bir umut’ projesinin uygulanması esnasında kursiyerler ve ailelerini, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık da yalnız bırakmadı. Kursiyerlerle tek tek sohbet eden ve onlarla birlikte istinat duvarı boyama çalışmasına eşlik eden Başkan Bulut “Engelli bireylerimizin toplumla bütünleşmelerini sağlamak noktasında özverili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Unutmayalım ki hepimizin birer engelli adayı olduğu şu hayatta her renk engelli bireylerimize bir umut olsun. Çalışmalarımız onlar için artarak devam etsin istiyor ve bunun için çalışıyoruz. Bu etkinlik vesilesiyle tüm engelli vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir hayat sürdürmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817