HEREKE'DE DEFNEDİLDİ
 
Körfez İlçesi Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi Kamacı Apartmanı'nda yaşanan olayda, Tanya Öznacar (41) adlı Rus asıllı Türk vatandaşı kadın, girdiği bunalım sonrasında, mutfaktaki doğalgaz borusuna  kendisini iple asarak canına kıymıştı. Rus gelinin cesedini, telefonları açmaması üzerine şüphelenerek eve gelen eşi Serhat Öznacar bulmuştu. 
 
 İŞ ARIYORDU
Genç kadının cenazesi Yarımca'da öğlen namazından sonra Yukarı Hereke'de torağa verildi. Tanya Öznacar, çevresinde hayat dolu bir kadın olarak tanınıyordu. İddialara göre;Körfez'de bir iş yerinde çalışan genç kadın buradan ayrıldıktan sonra tekrar geri dönmek istemiş, olmayınca bunalıma girmişti. Öznacar çiftinin Dilara adında bir kızları vardı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817