HEREKE’DE HİZMETLERE DEVAM
 Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke’de yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ayrıca Başkan Baran halkın talepleri doğrultusunda bölgeye yeni kazandırılacak ve revize edilen parkları da denetleyerek gerekli talimatları yerinde verdi.

Başkan Baran “Parklarımızı Halkın İhtiyacına Göre Yapıyor Ve Tasarlıyoruz”

Başkan Baran ayrıca Körfez’deki parkların, halkın ihtiyacına göre yapıldığını söyleyerek, bölgedeki parkların revize edildiğini ve Körfez’e yeni parklar kazandırıldığını söyledi. Başkan Baran ”Parklarımız eskiden olduğu gibi, sadece çocuk oyun alanı ve yeşil alanla sınırlı olmayacak. İhtiyaca göre koşu yolları, fitnes alanı, çocuk oyun alanı, spor alanlarıyla donatılıp hizmet alanı haline gelecek. Ağaçlandırma, çimlendirme çalışmalarına da büyük önem veriyoruz. Hereke ve Körfez halkı, parklarımızdan her şekilde faydalanacak” dedi.

Çalışmalar Yoğunluk Kazandı

Köy köy, mahalle mahalle, belde belde kentin her noktasına ulaşmaya çalışıp, vatandaşların dertleriyle dertlenen Başkan Baran, vatandaşların ihtiyaçlarını da ayrıca tespit ediyor. İnsan odaklı hizmet üretmenin gayreti içerisinde her geçen gün önemli hizmetlerin tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulmasını sağlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke bölgesinde yapılan asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi. Fizibilite çalışması biten sokaklara ilk olarak kaldırım çalışması yapıldı. Çalışmaların yoğunluk kazandığı yerlerde yollar ve kaldırımlar, vatandaşların hizmetine sunulacak şekle geldi.

Çalışmaların durmadığı başka bir bölge olan Hereke sahilinde 50 aracın rahatlıkla park edebileceği otopark çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmaların yoğun olduğu sırada alana gelen Başkan Baran, yetkililer ile görüşerek çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler edindi. Başkan Baran ayrıca, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip görüşlerini dinledi.

Körfez Kazanmaya Devam Edecek

Başkan Baran, “Çalışmaların son aşamasında bölge insanımızın heyecanını da paylaşmak için buradayız. Aldığımız tepkiler çok iyi. Vatandaşlarımızdan duyduğumuz ‘Allah Razı Olsun’ söylemi bizim tüm yorgunluğumuz alıyor. Hiç kimse merak etmesin Körfez’in her noktasında hizmet kervanı gece gündüz yoluna devam edecek. Bir yılı aşkın süre zarfında geldiğimiz mesafeye baktığımız zaman Körfezimizde birçok yere dokunduk. Çözülemez denilen birçok derdi çözdük. Derman olduk, çaresizliğe çare olmak için gayret gösterdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz çalışmaya devam edip halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Körfez kazanmaya devam edecek”





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817