Hereke'de Trafik Kazası 17 YARALI!
Kaza, Yukarı Hereke Kışladüzü Mahallesi Taşocakları mevkiinde meydana geldi. Süleyman Soyçiçek'in kullandığı 41 F 5132 plakalı otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. 

Bu şekilde bir süre sürüklendikten sonra durabilen otobüste yaralanan, Naim Yazıcı, İdris Yazıcı, Süleyman Yazıcı, Ebru Yazıcı, Emin Yazıcı, Asiye Yazıcı, Nurcan Doğan, Hakkı Arslan, Nevzat Şahvelet, Kadir Arslan, Melike Yazıcı, Hanife Yazıcı, Rukiye Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ayşe Yazıcı, Neslihan Yazıcı ve Rukiye Yazıcı Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Öte yandan, Naim Yazıcı'yı vatani görevini yapmak üzere Hatay'a uğurlamak isteyen Yazıcı'nın ailesinin, yakınları ve arkadaşları, Körfez Belediyesi'nden temin ettikleri otobüsle Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gittikleri öğrenildi. (özgür kocaeli)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817