HEREKELİLER BAŞKANIN İFTARINA AKIN ETTİ

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelindeki mahalle iftarları, hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayının başında Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde kurulan gönül sofraları ile başlayan mahalle iftarlarının sonraki durağı Hereke oldu. Hereke’de Sümer Camii önündeki meydanda kurulan sofralara konuk olan Herekeliler, kaynaşma imkanı buldu.

MASALARI TEK TEK GEZDİ

İftar öncesinde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu ve Faruk Denli ile birlikte tek tek masaları dolaştı, vatandaşlarla selamlaştı. Hereke’de güzel hizmetleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan İsmail Baran, tarihi değerleri de gün yüzüne çıkarttıklarını belirtti. Hizmetlerden memnun olduklarını belirten Herekeliler, Başkan Baran’la bol bol fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817