HIRSIZLIKTAN BIKAN ESNAF, EL ARABALARINI YAKTI

İnşaatta bulunan yaklaşık 10 bin lira değerinde malzemenin çalınması ve ardından da kavga sonrası bıçaklama yaralama nedeniyle kızan vatandaşlar, el koydukları el arabalarını polisin incelesinin ardından çuvallarını yaktılar. Bu şekilde kızgınlıklarını gösteren vatandaşlar, atık malzeme toplayanların da bu nedenle lekelendiğini, bu nedenle de işyerine giren şahıslara ait olan arabaları yaktıklarını söylediler.

Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde yaşanan olayda, inşaattan hırsızlıkların yaşanması üzerine, binaya gelen hurda toplayan 3 kişinin arabalarına el konulmuştu. Olaydan sonra kalabalık şekilde gelen ve arabaların kendilerine ait olduğunu söyleyen şahıslarla, inşaat çalışanları arasında kavga yaşanmış, burada bir işyeri hazırlamakta olan Ufuk Mansuroğlu’da kavga sırasında karnından bıçakla yaralanmıştı.

Yaralama olayından sonra 2 araçla kaçan şahıslar daha sonra Yarımca’da yakalanmış ve 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817