banner2752
banner2750
banner2776

Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi’nin Temeli Atılıyor 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile hayırsever işadamı KMC Kayseri Metal Center sahibi Ziya Eren'in girişimleri ile yapılacak olan Ahmet Eren ve Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri yerleşkesi temel atma töreni Salı günü gerçekleşecek. 

PROTOKOLÜ; ÖZHASEKİ’NİN KATILIMI İLE İMZALANMIŞTI 

Geçtiğimiz Mayıs ayında  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleşen Ahmet Eren ve Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri yerleşkesi imza törenin ardından inşaat çalışması için tüm hazırlıklar yapıldı. 16 Ağustos Salı günü saat 12:00'de Dilovası Hükümet Konağı karşısında gerçekleşecek temel atma törenine çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.   

ŞAYİR'DEN DAVET 

Temel atma töreni öncesi tüm Dilovalılar’ı temel atma törenine davet eden Başkan Şayir, "Şükürler olsun ki, 'Yükselen Şehir Dilovası' parolası ile çıktığımız yolda omuz omuza vererek değer üretmeye devam ediyoruz.  

Gerçekleştirdiğimiz ‘Ahmet-Huriye Eren Huzurevi, Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi’ temel atma törenimiz Dilovamız için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bu önemli projenin hayata geçmesi için tüm imkanlarını seferber eden, KMC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren beye KMC Group Ailesine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum ve tüm Dilovalı hemşerilerimizi temel atma törenimize davet ediyorum"dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680