İDEBİR’den Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kentimizin tanınan ve sevilen isimlerinden eğitimci Mehmet Özcan, Safir Kolejleri Kocaeli Kampüs Müdürü oldu. Anaokullarından, lise bölümüne tüm okulların sorumluluğunu alan Özcan’a İDEBİR Dernek Başkanı Kenan Seyrek ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Seyrek’e ziyaretlerinde Dernek yöneticileri İbrahim Yenice, Doç.Dr. Hasan Hüseyin Taylan, İbrahim  Gülsever , Cengiz Bayram, Hayrettin Ünlü,   Süleyman Koçak, eşlik etti.

Her zaman desteğimiz yanında olacaktır

Yapılan bu önemli değişiklik sebebiyle mutlu olduklarını belirten Başkan Kenan Seyrek; ”Derneğimizin kıymetli üyesi aynı zamanda kentimizde eğitimci kimliği ile önemli görevlerde bulunmuş büyüğümüz Mehmet Özcan ağabeyimizin yeni görevi bizleri mutlu etti. Kendisi  daha öncesinde Kampüs Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Şimdi Kampüs Müdürü oldu. Üstlendiği görev önemli bir görev. Kendisine bu anlamda İDEBİR olarak bir ziyaret gerçekleştirdik. Her zaman desteğimiz yanında olacaktır. Kentimizin önemli ve sevilen isimi aynı zamanda İDEBİR üyemizin bir makamı temsil etmesi önemli bir göreve getirilmesi bizleri onure etmiştir. Mehmet Özcan ağabeyimize ve Safir kolejlerine hayırlı olması temennisi ile başarılar diliyoruz. Dedi.

Başarı çıtasını daha da yukarılara taşıyacağız

Kendisine gerçekleştirilen ziyaret sonrası memnuniyetini dile getiren Mehmet Özcan; ”Büyük bir heyecan, istek ve özveri ile yıllardır sürdürdüğüm eğitimcilik mesleği bende bir sevdadır. Bu anlamda her görevin yeni ve farklı sorumluluklar yüklediğinin farkındayım.2017 yılından beri hizmet ettiğim Safir Kolejlerinde artık başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartmak için var gücümüz ile çalışacağız. Eğitim sektöründe iddiamızı sürdürmek için yavrularımızın daha kaliteli bir şekilde hedeflerine ulaşmasını sağlayacağız. Bu anlamda üyesi olduğum İDEBİR Dernek Başkanı Kenan Seyrek ’in nezdinde değerli yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür ederim. Birlik ve Beraberliğimiz her daim devam etsin. Beni çok mutlu ettiniz her birinize teşekkür ediyorum ”dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817