İKTİDAR OLMANIN YOLU HALKTAN GEÇER
 AK Parti İzmit ilçe Gençlik Kolları köylerden çıkmıyor. Her hafta sonu köyleri ziyaret eden Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve ekibi bu hafta da geleneği bozmadı ve bir günde .. köy olmak üzere toplamda… köy ziyaret etti. Anneler günü olması nedeniyle bu hafta köy ziyaretlerine annesi Nimet Akbal ile katılan Başkan Enes Akbal, “Bu anlamlı günde annemle beraber köyleri gezerek, hizmetlerimize ortak ederek hediyemi verdim” dedi. Köy ziyaretlerinde de gençler, annelerin ellerini öpüp anneler gününü kutladı ve hediyelerini takdim etti.

TALEPLER DİNLENDİ

Gittikleri her köyde köy temsilcileri ve muhtarlar tarafından karşılanan gençlik kolları yöneticileri köy sakinlerince de büyük bir samimiyetle ağırlandı. Köylerde vatandaşlara Türk Kahvesi armağan eden ve Milletvekili Adaylarının tanıtımlarının yapıldığı broşürleri sunan gençler, miniklere de balon hediye ederek mutlu etti.  Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, köylerde yaptıkları toplantılarda vatandaşların taleplerini de dinledi ve gerekli yerlere iletmek üzere not aldı. Vatandaşlar gençlerin kendilerine gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

‘HALKIMIZIN KARŞISINDA ALNIMIZ AK’

Köy ziyaretlerinde açıklamalarında bulunan Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, seçimlerde zaferle müjdelenmenin halkın teveccühü ve hakkın takdiriyle olduğunu ifade ederek, “Seçim süreçlerinde üstümüze düşen, halkımızın gönlüne dokunarak, teveccühlerine talip olmak ve emeklerimizin karşılığı olarakta hakkın takdirini beklemektir. Bizler bu inança, seçim dönemlerinde sadece halkımızı muhattap alarak gücümüze güç, enerjimize enerji katıyoruz. Belediye başkanlarımızın kent genelinde yapmış oldukları hizmetler ise bizlerin başımız dik, anlımız ak olarak vatandaşlarımızın karşısına çıkmamıza vesile oluyor” dedi.

38 KÖY ZİYARETİ

Açıklamalarının devamında muhalefet partilerine de göndermede bulunan Başkan Akbal, “Muhalefeti sahalarda görmek çok zor. Sanıyorum ki halkın karşısına çıkmaya yüzü olmayanlar yaptıkları reklam filminin arkasına saklanıyorlar. Şu ana kadar 38 köyümüzü ziyaret ettik. İlk defa oy kullanacak kardeşlerimizin gönlüne dokunduk. Ayrıca partimizin genç üyelerinin evlerine konuk olarak iletişim bilgilerini güncelledik. Her gün en az 10 esnafımızı ziyaret edip dertleştik. Buradan şunu söyleyebilirim ki iktidar olmanın yolu sadece ve sadece halktan geçer” ifadelerine yer verdi.

‘SEÇİMİ YÜRÜYÜŞ YOLUNDA TAMAMLAYANLAR’

Her zaman halkla iç içe olduklarının altını çizen Akbal, “Halkın tümünü kucaklayarak, sizden veya sizden olmayan, doğrunuzu ve yanlışınızı birebir halktan dinleyerek, sağlam adım atmaktan geçer. Seçim sürecine yürüyüş yolunda başlayıp, yürüyüş yolunda tamamlayanların halkı kucaklayamadığını görüyoruz. Bu doğrultuda halkımıza güveniyoruz. Halkımızın 12 yıldır olduğu gibi yine en doğru kararı vereceğine inancımız tam. Bizler seçim gecesi hakkın takdirine mahsar olana kadar gece gündüz durmadan çalışacağız” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817