İl Özel İdaresi Çalışanlarının Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.
 

Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın makamında gerçekleşen imza törenine Bem Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Gökkaya, Aziz Kılıç, Faruk Zihni, Kenan Demir, Fevzi Karataş,Hicabi Bulut ve İl Özel İdaresi işyeri temsilcileri katıldı. Kocaeli Bem Bir Sen Şube Başkanı Sadican Aygen, sıcak bir atmosferde gerçekleşen imza törenindeki konuşmasında “Yetkili olduğumuz tüm belediyelerde uzun yıllardır sosyal denge sözleşmesinden üyelerimiz yararlanıyordu. Fakat İl Özel İdaresinde çalışan arkadaşlarımız mağdurdu. Yasada yapılan değişiklikle mağduriyetleri giderildi. Bize bu mutluluğu yaşatan tüm yetkililere, başta valimiz Ercan Topaca’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.


Anayasa değişikliği ile kamu çalışanlarına sendika kurma ve toplu iş sözleşme hakkının verildiğine değinen vali Ercan Topaca Sosyal Denge sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817