İLİMTEPE ATAĞA GEÇTİ

Yeni sezonda güçlü bir yönetim ve oyuncu kadrosu ile başlayan İlimtepe Futbol takımı, yaptığı maçlarda aldığı sonuçlarla başarısını kanıtlamaya devam ediyor.

Gücünü da daha da çok arttırarak, iddialı olayı amaçlayan futbol takımına, Metin Özkan’ın girişimiyle, Tüpraş’ta çalışan ve top koşturan başarılı oyunculardan Cengiz ve Hasan Furuncu kardeşler de dahil edildi.

Alınan özel izinle İlimtepe Futbol Kulübü kadrosuna dahil olan iki kardeşin katılımıyla, güçlerine güç katan Metin Özkan, Körfez’de sporun gün geçtikçe daha da önem kazandığını söyledi.

Milli takıma oyuncu

Bu arada, 3 yıl önce Körfez Belediyesi Spora Akademisi Futbol Okulu’na kazandırılan başarılı oyuncu ve U-14 takım kaptanı Ümit Ekşi, Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Bunun kendileri için gurur verici olduğunu ifade eden Özkan, Ekşi’nin Milli Takım da kalıcı olmasını dilediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817