İLİMTEPE KARANLIĞA GÖMÜLDÜ..!

Mahalle sakinleri tarafından söylenen iddiaya göre, Sedaş aboneliği olmadığı gerekçesiyle sitelerde ki direkleri ve yapılan şuulandırma sonrasında yol güzergahında gözükmeyen lambaları kararttı. Mahalle sakinleri, İlimtepe Mahallesinde daha önce evler yapıldığında direklerin dikildiğini ve elektriğin verildiğini ifade ederek, ‘’Ardından gelen şuulandırma, planlama ile bu evlerin bazıları içerde kaldı. Şimdi bu direklerdeki elektirik ana güzergahta gözükmüyor diye kesiliyor. Bu yapılmadan önce yenisi konulmuyor, site içlerindeki lambalar da karartılıyor. Dünden bu yana mahalle karanlıkta kaldı, sokak lambaları, site içleri karartıldı’’ dediler.

Yabani hayvanlar

Mahalle sakinleri, İlimtepe’nin ve çevresinin en çok aydınlığa ihtiyacının olduğunu da belirterek, ‘’Burada her gün yabani hayvanlarla, serbest bırakılan büyük ve küçük baş hayvanlarla mücadele ediyoruz. Karanlık olunca yabani hayvanlar site içlerine hatta apartman içlerine kadar giriyorlar. Böyle bir durumda yapılan uygulama son derece anlamsız. Hem İlimtepe’yi geleceğin yerleşim bölgesi olarak ilan ediyorlar, hem de tüm olumsuzlukları, kurban pazarını, karanlığı buraya layık görüyorlar’’ şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817