İLİMTEPE YOLUNDA ÇİZGİLER YENİLENDİ

Körfez Belediyesi ekiplerince güvenli trafik akışının sağlanması ve sürücülerin daha konforlu sürüş imkânına kavuşması için başlatılan çalışmalar doğrultusunda İlimtepe Mahallesi’nde silinmiş yol çizgileri yenilendi. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nden İlimtepe’ye çıkışta yenilenen yolda çalışma yürüten ekipler, gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra çalışmayı yürüttü.

BELİRGİN HALE GETİRİLDİ

Ekipler çalışmanın bu hafta içerisinde tamamlanacağını belirterek, “İlimtepe Mahallesine çıkılan yolu güvenli bir hale getirmek adına ekiplerimizce silinen yol çizgilerini yeniden çizerek daha kaliteli ve belirgin hale getirdik. Bu çalışma belirli periyot çerçevesinde ilçe genelinde devam edecek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817