İnşaat Mühendisleri Odasından Başkan Baran’a Ziyaret
 Meslek odalarının her birinin kendi branşında ayrı bir değer olduğunu ifade eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez Belediyesi olarak, İlimizde ve ilçemizde bulunan meslek odaları ile sürekli iletişim halindeyiz. Odalarımızı ve STK’larımızı önemsiyoruz. Dönem dönem değerli sizler gibi değerli Oda Başkanlarımız ve yönetimleri ile bir araya gelerek çeşitli istişareler gerçekleştiriyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, istişarede rahmet vardır.“ dedi.

Başkan Baran, “İlçemizde ruhu olan yapılar inşa etmeye çalışıyoruz. Selçuklu ve Osmanlı mimarisi ile projelerimizi hazırlıyoruz.” diyen Başkan Baran, İzmit İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimine teşekkür etti.

ÖRNEK BELEDİYE BAŞKANISINIZ

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok, “Körfez’de farklı bir birliktelik ve farklı bir paylaşım görüyoruz. İnsan ayırımı yapmadan, her kitleye hitap eden projeleriniz bizleri oldukça gururlandırıyor. Örnek bir belediye başkanısınız. Özellikle gençlerimize yönelik yapmış olduğunuz hizmetler bizleri çok mutlu ediyor.“ dedi. Oda Başkanı Ok, İnşaat Mühendisleri Odası’nın yaptığı çalışmalar ilgili Başkan Baran’a bilgiler aktardı.

YENİ YAŞINI KUTLADI

Özel günlere önem veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, makamında ağırladığı İzmit İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok’un yeni yaşını da kutlayarak, hediye takdiminde bulundu. Tolga Ok, nazik hediyelerinden ve makamında kendilerini ağırlamasından dolayı Başkan Baran’a teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817