İntihar Etmek İsteyen Şahıs, Kira Parası Toplanınca Aşağı İndi
Çevredeki esnaf 700 lirayı topladı ve şahsı çatıdan indirmeyi başardı. 

Olay, Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 5 katlı bir binanın çatısına çıkan C.G., eşinin cezaevinde olduğunu, 2 çocuğu ile kendisinin ilgilendiğini, ev kirasını ödeyemez hale geldiğini ifade edip intihar edeceğini söyledi. Şahsın çatı katına çıktığını gören çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, branda açtı ve çevrede güvenlik önlemi aldı. 

Polislerin ve çevredeki vatandaşların bütün ısrarlarına rağmen aşağıya inmeyi kabul etmeyen C.G., "Ev sahibim 700 lira için beni evden atıyor. Kimden istediysem bulamadım. İş istedim, vermediler. Ne yapsaydım, hırsız mı olaydım? 

Çocuklarımla sokakta mı kalayım?" diye feryat etti. 

Bunun üzerine çevrede bulunan vatandaşlar, C.G. için kendi aralarında para toplamaya başladı. Şahsın ihtiyacı olan 700 lirayı toplayan esnaf, şahsı aşağı indirmeyi başardı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817