IRAK, KAVGAYI KINADI..!

Yaralılardan Selçuk Karabıyık’ı ziyaret eden KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak ve yardımcısı Taner Sarıçayıroğlu, yapılan saldırıyı kınadı.

Bayramın birinci günü yaşanan olayda, Karabıyık kardeşlere kalabalık gurup halinde saldıran şahıslar, iddiaya göre sopa, satır ve taşlarla darp etmişlerdi. Olay sonrasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alınan kardeşler hayati tehlikeyi atlatıp, tedavilerini evde devam ettirme üzere hastaneden çıktılar. Kardeşleri ziyaret eden Irak, üzüntüsünü dile getirirken, yapılan saldırıyı da kınadı.

Mehmet Irak, sosyal paylaşım sitesinde de yer verdiği kınamasında, “Bayram günü kurbanlık pazarında 2 genç kardeşimize yaklaşık 40 kişilik bir grubun satır, balta, keser ve küreklerle saldırısını duymuştum. Saldırıya uğrayan kardeşlerimize geçmiş olsuna gitmek için Vakıf Gen.Sekreterimiz Sayın Taner Sarıçayır Beyefendi ile ikametgâhlarına gittiğimizde hem gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Hemde saldırıya uğrayan gençler kadim dostum, rahmetli abim hemşerim. Adnan Karabıyık'ın oğulları Selçuk Karabıyık ve Yunus Ömer Karabıyık 'ı görünce, ikinci bir üzüntü ve şok yaşadım.
Bu yapılan saldırıyı esefle kınıyor, kardeşlerime büyük geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Adaletin kestiği parmak acımaz.
Yönetim Kurulu Adına
KAI Vakfı Başkanı” şeklinde açıklama yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817