İŞADAMLARINDAN DOĞAN’A ZİYARET

Dernek yönetim kurulu üyeleri Aydın Öztürk, Yüksel Yıldırım, Ramazan Öztürk ve Aydın Yücel’in de yer aldığı ziyarette başta ülke ekonomisi ve iş dünyası olmak üzere çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunuldu.

 

İZMİT’TE ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Marmara İşadamları ve Müteahhitleri Derneği Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu ziyarette yaptığı açıklamada “ İzmit’te örnek çalışmalar yapılıyor. Başkanımızın performansına ve örnek çalışmalarını taktirle karşılıyoruz. Hem faaliyetlerimiz hakkında bilgi vermek, hem de ilimizde yatırım yapan ve yapmak isteyen Arap işadamları konusunda Başkanımızla istişarede bulunmak istedik” dedi.

ÜLKEMİZE KATMA DEĞER KATAN HERKES BAŞIMIZIN TACI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da konuklarına ziyaret için teşekkür ederek “ ticaret, iş adamlığı yapmak kolay işler değil, Allah yardımcınız olsun. İzmit Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerine her zaman destek olduk. İş, aş ve istihdam sağlayan, ülkemize katma değer katan yasalar çerçevesinde faaliyet gösteren herkes bizim başımızın tacıdır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817