Işık ve Söğüt Gül Dağıttılar

Düzenlenen saha çalışması kapsamında ziyaretler yapan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, bayanlara gül dağıtan Fikri Işık, Şener Söğüt’le beraber, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe yönetimi ve meclis üyesi adayları da gurupta yer aldılar.

İlk olarak ilçede yeni hizmete başlayan Maksa Börek’e giden gurup, burada çalışanlar, işyeri sahipleri ve müşterilerle sohbet ettiler. Ardından Körfez Devlet Hastanesi’ne giden gurup, hastalar ve personelle sohbet edip, bayanlara gül verdikten sonra Türköz İnşaat’a geçtiler.

Türköz İnşaat’ta Recep Öztürk ve Hüseyin Öztürk tarafından karşılanan AK Parti gurubu, personelle sohbet ederek bayanların Kadınlar Günü’nü kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817