İŞTE YENİ  BAŞBAKAN!
 
AK Parti MKYK toplantısı bu sabah 11'de başlayıp, 45 dakika sürdü.  CNNTürk'ten geçen son dakika bilgisine göre, Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım oldu. Yıldırım teyamül yoklamasında yüzde 80 oy almıştı.
 
 
SÜREÇ NASIL İŞLEDİ?
 
4 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra AK Parti kongresinin toplanacağı ve Ahmet Davutoğlu'nun da bu kongrede aday olmayacağı öğrenilmişti. Bu görüşmenin ertesi günü toplanan MYK'nın ardından Davutoğlu kararını düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurmuştu.

Kongre kararının alınmasının ardından AK Parti teşkilatı ve milletvekilleriyle temayül yoklaması yapıldı. Kapalı zarf ile "Genel başkan kim olsun" sorusu yöneltilirken sonuçların Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de istişare edildiği belirtildi.

kaynak: vatan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817