İstiklal Marşı'nın kabulü Körfez'de kutlandı
 Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde düzenlenen kutlama Programına,  Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Dalkılıç, Körfez Emniyet Müdürü Aydın Yusuf Aydın, Körfez Garnizon Komutanı Fikret Çetin Kale, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Nüfus Müdüresi Muazzez Arslan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Cemil Arslan,  daire müdürleri, okul müdürleri, Okul Aile birliği başkanları, öğrenci velileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan yaptı ve günün anlam ve önemini belirten bir konuşmada bulundu. Daha sonra çeşitli dallarda dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi. Okul tarih öğretmeninin Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlattığı gösteri ise, salondakileri oldukça duygulandırdı. Okul müdürü Veysel okutan, gelen konuklarla yakından ilgilendi ve programın kusursuz olması için elinden gelen gayreti gösterdi. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten resim sergisi protokol ve katılımcılar tarafından birlikte gezildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817