İSU'nun açık bıraktığı çukura düştü!
İzmit Topçular Mahallesi Özdil Sokak No:23 adresinde ikamet eden inşaatçı Yakup Demir ile ev hanımı Hamiyet Demir'in üç çocuğundan en küçüğü, 5 yaşındaki Tunahan Demir kapısının önünde oyun oynarken, İSU'nun açık bıraktığı iddia edilen mazgalın içine düştü. 

MAZGALI AÇTILAR
Topçular Mahallesi Özdil Sokak üzerinde geçtiğimiz hafta kanalizasyon borusu patladı. Mahalle sakinleri durumu İSU'ya bildirmesine rağmen hiç bir yetkili gelmedi. Dört gün boyunca boşuna akan suyun ardından yetkililer nihayet geldi ve akan suyun evlere girmemesi için sokak üzerinde bulunan mazgal kapağını açtı. Kapağı açtıktan sonra mahalleyi terkeden yetkililerden bir daha ses çıkmadı. 5 yaşındaki Tunahan Demir de önceki gün kapısının önünde oyun oynuyordu. 

MAZGALA DÜŞTÜ
Mahalle bakkalına gittikten sonra evine geri dönmek isteyen küçük Tunahan, İSU'nun açmış olduğu mazgal kapağını farketmedi ve ayağı takılarak çukura düştü. Düşmesiyle birlikte acı bir çığlık atan talihsiz Tunahan'ın sesini duyan ailesi ve komşuları, mazgalın içine düşen çocuğu çıkardı. Kafası yarılan çocuk hemen Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafasına 12'si iç, toplam 27 dikiş atılan Tunahan bir süre müşahade altında tutulduktan sonra hastaneden taburcu edildi. Küçük çocuğun yakınları ve mahalleli ise olaydan sonra adeta dert yandı.

ÖLEBİLİRDİ DE!
Mahalle sakinleri İSU ve belediyeden şikayetçi olduklarını söyleyerek, "Geçen hafta kanalizasyon borusu patladı. İSU'yu ve belediyeyi aradık ama kimse buraya gelip de ne oluyor diye bakmadı. Sular boşu boşuna aktı. Evlerimize giriyordu. Dört gün önce İSU geldi, kanalizasyon kapağını açtı ve gitti. Tunahan da buraya düştü, ölebilirdi. Bizim de çocuklarımız dışarıda oynuyor. Olan bizim çocuklarımıza da olabilirdi. İSU'dan şikayetçiyiz" dediler. 

kaynak: bizimkocaeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817