İYİ Kadınlar 8 Mart’ı Emekçi Kadınlarla Birlikte Geçirdi

Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, Gölcük Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ece Ergüder, Körfez Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Aynur Vergili ve kadın Politikaları birimiyle önce Gölcük sonra Körfez’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Açıklamada bulunan Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, “Güne Gölcük Nüzhetiye köyünde başladık. Köyde tek hayvan üreticisi olan 2 kardeş Nuran ve Seyhan Yavaş hanımefendileri ziyaret ettik. Ardından Sumo Tekstil fabrikasında çalışan 150 kadınımızın gününü kutladık, genel başkanımızın selam ve sevgilerini ilettik. Ardından gıda üreticisi 100 kadınlarımızla programımıza devam ettik. Kadınlarımızın haklarını, isteklerini ve isyanlarını Kocaeli il başkanlığı kadın politikaları olarak emekçi kadınlarımızın yanından, onların yerinden, onların dilinden anlatmak istedik. İl başkanlığımızca organize edilen bu programda 12 ilçe başkanlığı kadın politikaları ekiplerimiz, farklı alanlarda emek harcayan kadınlarımızla birlikteydi. Kadın emekçi arkadaşlarımızın çalıştığı fabrika ve atölyelere gidildi. Köylerdeki emekçi kadınlarımızı da unutmadık, köy ziyaretlerimizde kadınlarımızla buluştuk. Yine bu dönemde yoğun çalışma temposu ile müteşekkir olduğumuz sağlık çalışanlarımız da ziyaret ettik. Biz de ilçelerimizin programlarına eşlik ettik. Sn. Genel başkanımızın kendilerine yolladığı mektup ve hediyeleri takdim ettik. 8 Mart Dünya  Emekçi Kadınlar Günü’nü her alandaki emekçi kadınlarımızla hep birlikte geçirdik.” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817