‘İyi ki doğdun Burçin’
 Ak Parti Körfez Belediye Başkan adayı İsmail Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem SKM. 'de görevli Burçin Cesur'a süpriz bir Doğun Günü partisi düzenledi.

Ak Parti Körfez İlçe partinin Güler yüzlü ve hanımefendi bir kişiliği olan Burçin Cesur' için yapılan etkinliğe Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, İlçe Başkanı Osman Badem ve SKM'de görevli personel katıldı. 

Kendisi için hazırlanan pasta üzerinde ki mumları söndüren Burçin Cesur için arkadaşları hep bir ağızdan ‘İyi ki doğdun Burçin’ diye tezahüratta bulundular.

Süpriz Doğum günü için çok şaşıran Burçin Cesur, kendisi için hazırlanan pastayı keserek arkadaşlarına ikram etti ve ayrıca bu özel gününde kendisini yanlız bırakmayan herkese teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817