İZAYDAŞ’tan İzmit Kaymakamı’na brifing
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak’ı ağırladı. İZAYDAŞ’ın tesislerini yerinde inceleyen Kaymak, “İleri teknoloji ile donatılmış, çevreye duyarlı böyle bir tesisin ilimizde faaliyet göstermesinden gurur duydum” dedi.

YÖNETİCİLER TAM KADRO

İzmit Kaymakamı Osman Kaymak’ın ziyareti, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Programa Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş, İsmail Uludağ, yönetici ve teknik kadro katıldı.

 

TANITIM VE TEKNİK GEZİ

Genel müdürlük konferans salonunda başlayan ziyaret programında ilk olarak İZAYDAŞ’ın faaliyetlerini ve çalışma sistemini anlatan tanıtım filmi izlendi. Daha sonra tesislerin yerinde incelendiği bir teknik gezi düzenlendi. Genel Müdür Saraç başta olmak üzere İZAYDAŞ yöneticileri, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak’a sırasıyla, çöp gazından enerji üretim tesisi, yakma tesisi kontrol odası, biyogaz tesisi, çöp sızıntı suyu arıtma tesisi, depolama alanları ve koku bariyeri ile çevre laboratuarında brifing verdi.

 

“MUTLU OLDUM, GURUR DUYDUM”

Teknik gezi sonrası görüşlerini dile getiren İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, “İlimizin önemli tesislerinden İZAYDAŞ’ı ziyaret etme imkânı buldum. Tesisleri yerinde inceledik. Ülkemizin önemli sanayi kenti Kocaeli’nde hayati bir fonksiyonla çevreye duyarlı tesisler görmekten dolayı çok mutlu oldum ve gurur duydum. İleri teknolojiyi kullanan çevreye duyarlı tesisler, halkımızın yaşam kalitesini arttırmaktadır” dedi.

HEDİYE TAKDİMİ

Programın sonunda Genel Müdür Muhammet Saraç, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek günün anısına İZAYDAŞ logolu, çini desenli porselen bir duvar saati hediye etti. Genel Müdür Saraç ayrıca, içinde tesislerin tanıtım broşürleri ile sosyal sorumluluk projesi çevreci çocuk İZAYCAN kitapçıklarını içeren bir çanta takdim etti. Program toplu bir hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817