İZMİT BELEDİYESİ AİLEMİZ PROJESİNİ TANITTI
 İzmit Belediyesi aile yapısını güçlendirmeye yönelik yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Özellikle son dönemde artan şiddet olayları ve bunda televizyon programlarının etkisi tartışılırken yol gösterici bir proje olan Ailemiz Projesi İzmit’te tanıtıldı.

Bayanların yoğun  ilgi gösterdiği Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Danışmanı Nermin Tol,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun eşi Behiye Karaosmanoğlu, KİHMED Kadın Komisyonu Başkanı Betül Yazıcı, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu, İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ve İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

 

HEDEF AİLE KORUMUNU KORUMAK

 

Proje Koordinatörü ve İKADDER  (İstanbul Kadın ve Kadın Kuruluşları Derneği ) Yönetim Kurulu Başkanı Funda Akyol görsel sunum eşliğinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında bilinçli medya izleyicisi oranını artırmak, toplumun taraflarını temsil eden sivil bir inisiyatif oluşturmak, bireylerin ilgili kişi, kurum, kuruluşlara yayınlarla ilgili olumlu, olumsuz tepkilerini göstermelerinde rehberlik etmek, böylece öncelikle çocuklar olmak üzere aile kurumunu korumak, desteklemek ve değer kaybını önlemek amacıyla hazırlanan ve uygulamaya geçirilen Aile Odaklı Medya İzleme ve Değerlendirme Projesi İzmitli bayanlara tanıtıldı.

 

AİLE ÖNEMLİ

 

Toplantıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “ülkemizde aile yapısı çok büyük önem taşıyor. Aile içerisinde anne babaları yapmış olduğu her şey çocuklar tarafından örnek alınıyor. Çocuklarınızın en iyi şekilde yetişebilmesi için anne babalar olarak örnek davranışlar sergilemeli onlara rol model olmalıyız “ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817