İZMİT BELEDİYESİ’NDEN ESNAFLARA TAM DESTEK
 İzmit Belediyesi’nde Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası ile önemli bir toplantı yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, İzmit Belediyesi Koordinatörü Adnan Metin, Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, Ruhsat Denetim Müdürü Muhammet Ergin ile Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Bayram Kütük’ün katıldığı toplantıda esnafların sorunları görüşüldü.

Başkan Yardımcısı Güray Oruç, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat’ın esnafların sorunlarına  oldukça duyarlı olduğunu belirterek”  bu tür toplantıları sık sık yaparak esnafların sorunlarına ortak çözüm bulmaya çalışıyoruz. Birlikte neler yapılabilir bunları tartışıyoruz. İzmit Belediyesi her zaman esnaf dostu bir belediyedir” dedi. Oda Başkanı Bayram Kütük de Başkan Doğan ve ekibin esnafların sorunlarına duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817