İzmit kadın kolları Mahalle başkanları buluştu

AK Parti İzmit İlçe kadın kolları mahalle başkanları parti binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi

Parti binasında düzenlenen aylık olağan toplantı İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş önderliğinde gerçekleştirildi. Kadın kolları mahalle başkanlarının eksiksiz katılım sağladığı toplantıda aynı zamanda ilçe kadın kolları başkan yardımcıları da hazır bulundu. Rutin parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda aynı zamanda önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmalar da masaya yatırıldı.

ÇALIŞMALARA ARA VERMİYORUZ

Öte yandan geçtiğimiz ay kadın kolları tarafından düzenlenen ‘Sepetini al gel pikniğinde plaketlerini alamayan mahalle temsilcilerine plaketleri takdim edildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda konuşan ilçe kadın kolları Başkanı Aysel Demirtaş, kadın kolları olarak yürüttükleri çalışmaların devam ettiğinin vurgusunu yaparak faaliyetlerine ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

GÖNÜL MEMNUN ETTİ

Sibel Gönül2ün AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine getirilmesini ise büyük bir memnuniyetle karşılayan kadın kolları mahalle temsilcileri bundan sonra çalışmalarını daha da şevkle yapacaklarını ifade etti. Toplantıda aynı zamanda kadın kolları üyelerinin il danışma kurulu toplantısına, 28 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet yürüyüşüne katılımı ile 9 kasım tarihinde yapılacak olan ilce kongresinde kadın kollarının üzerine düşen görevler görüşüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817