İzmit Kebabı Burada Yenir

Mehmet Steak House Körfez şubesi İzmit Kebabı ile büyük ilgi görüyor

1 Ekim’de Körfez’de faaliyete geçen Mehmet Steak House Körfez şubesi çok çeşitli menüsü, güler yüzlü ve deneyimli kadrosu ile Körfez’de hizmet vermeye devam ediyor. Barış Karabuğa, Mahir Bostan ve Cesur Karabuğa’nın işletmesini yaptığı ve yakında açılışını gerçekleştireceği Mehmet Steak House Körfez şubesi özellikle farklı bir tat olan İzmit kebabı ile ön plana çıkıyor

Serpme kahvaltının da sık tercih edilmesiyle bölge halkının büyük ilgisini görüyor. Uygun fiyat ve kalitesiyle ön plana çıkan Körfez Tütünçiftlik Tuğrul Caddesi üzerinde 150 kişilik müşteri kapasitesi ile hizmet veren Mehmet Steak House Körfez şubesinde Yemek Sepeti üzerinden paket servis hizmeti de veriyor. Özel günler için özel masa süslemesi ve özel odalarında bulunduğu Mehmet Steak House Körfez şubesi bölgenin en iddialı restoranı olarak müşterilerini bekliyor. 

Detaylı bilgi ve iletişim için: 0543 157 14 76 - 0552 458 53 61

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817