İZMİT KURTULUŞA HAZIR
  

İZMİT KURTULUŞA HAZIR

KURTULUŞ İÇİN 60 BİN BAYRAK DAĞITILACAK

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in Kurtuluşunun 92. Yıldönümü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi. Kurtuluş Günü hazırlıklarının tamamlandığını söyleyen Başkan Doğan “İzmit, düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yılını ilk kez İzmit Belediyesi ve İzmit Kaymakamlığı’nın gerçekleştireceği etkinliklerle kutlayacak. 28 Haziran 2013 Cuma günü saat 09.00 Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Heykeli’ne çelenk sunumu ile başlayacak olan kurtuluş etkinlikleri gün boyunca devam edecek” dedi..

 

TÜM EVLER VE MEYDANLAR BAYRAKLA SÜSLENECEK

 

İzmit’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu için hazırlanan program kapsamında İzmit’teki tüm meydanların ve evlerin bayraklarla süsleneceğini söyleyen Doğan İzmit’e yakışır bir kutlama yapmayı amaçlayan İzmit Belediyesi’nin İzmit sınırları içerisindeki tüm evlere bayrak dağıtacağı bilgisini verdi. İlçe sınırları içinde 60 bin bayrağın dağıtılacağını dile getiren Doğan vatandaşları evlerine bayrak asmaya davet etti.

BEDİRHAN GÖKÇE İZMİT İÇİN SÖYLEYECEK

Kurtuluş Günü etkinliklerinin dolu dolu geçeceğini ve gün boyunca İzmit’te bayram havası yaşanacağını ifade eden Başkan Doğan kurtuluş günü programını basın mensupları ile paylaştı. Programa göre Bağçeşme’de gerçekleştirilecek geleneksel mevlüt ve pilav dağıtımı sonrasında Kurtuluş Korteji yapılacak. 18.30’da Kültür Tepesi’nde başlayacak olan kortej yürüyüşü İzmit Belediyesi önünde sona erecek. İzmit Belediyesi Mehter Takımı’nın ve Halk Dansları Topluluğu’nun gösterilerinin ardından sevilen sanatçı Bedirhan Gökçe, İzmit Belediyesi önünde sahne alacak.

 

TÜM İZMİT DAVETLİ

 

28 Haziran İzmit’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu nedeniyle düzenlenecek olan etkinliklere katılımın yoğun olmasını beklediklerini ifade eden Doğan,” tüm İzmit halkını kurtuluş kutlamalarına davet ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817