İZMİT SOSYAL DEMOKRATLARI ÖZLEDİ
CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İzmit Belediye başkan aday adayının ardından 100 İzmit Belediye meclisi aday adayı ile ilçe binasında toplantı yaptı. Toplantıya belediye meclis üyesi aday adaylarının tamamına yakını katıldı. Belediye meclis üyesi aday adayları toplantıda birbirleriyle tanışma imkanı da buldu. İlçe başkanı Selman Yıldırım, meclis üyeleriyle bundan sonraki süreçte atacakları adımlarda ve birbirleriyle olan ilişkilerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
 
HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK
İzmit Belediyesi ile ilgili eleştirilerde bulunan başkan Yıldırım, “İzmit Belediyesini gelecek öngörüsü olmayan insanlar yönetiyor. Bizim başarıyla özdeşleşen bir geçmişimiz var. İktidar İzmit`i kaybetmek istemiyor. Bunun için bizim şimdiden çalışmaya başlamamız lazım. CHP`yi önce yerelde sonra ise genelde iktidar  yapmak bizim gayretimizle olacak. Bizim kente dair ciddi sorumluluklarımız var. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Hata yapma lüksümüz yok” dedi.
 
İZMİT`İN HASRETİNİ GİDERELİM
Yerel seçimlerde İzmit`in oldukça önemli olduğuna dikkat çeken başkan Yıldırım, “İzmit yerel seçimlerin anahtarı olacak. Önceden partiye birkaç saat ayırıyordunuz şimdi ise daha fazla vakit ayırın. İzmitliler sosyal demokratlara hasret kaldı. Bu hasreti gidermeliyiz.Burada sizlere çok iş düşüyor.  Hangi mahallede ne tür çalışma yapmak istiyorsanız sizlerin yanında olcağız. Sizlere her türlü yardımı ve kolaylığı sağlayacağız. Ancak tüm aday adaylarına eşit mesafede duracağız” açıklamasında bulundu.
 
BİRBİRİNİZİ KARALAMAYIN
Meclis üyelerini dikkat etmeleri gereken hususlarda uyaran başkan Selman Yıldırım, “Aday adaylığı çalışmalarınız birbirinize hakaret etmeden yapın. Asla birbirinizi kötülemeyin. Bu doğru bir yaklaşım değil. Düzgün bir sürecin yürütülmesi adına yükümlülüklerinizi yerine getirin. Parti ilkeleriyle bağdaşmayacak davranışlardan kesinlikle sakının. Biz tüm belediye başkan ve meclis üyeleri aday adaylarının kendisini tanıtması için salon toplantısı yapacağız. Başkan adaylarına 20 dakika, meclis üyelerine 5 dakika söz hakkı vereceğiz” dedi.
 
ÜYE BAZLI ÖN SEÇİM
Örgüt tabanının her seçim döneminde ısrarla üzerinde durduğu ön seçimle aday adaylarının belirlenmesi konusundaki hassasiyetlerini ilçe başkanları toplantısında il başkanı Yalçın Kuşkan ve milletvekillerine ilettiğini aktaran Yıldırım, “Partiden gelen taleple üye bazında ön seçim yapılması talebini il başkanı ve milletvekillerimize ilettim. Onlarda Ankara`da aday adaylar belirleme yönetimi toplantısında bizlerin talebini genel merkeze iletecek. Biz üye bazlı ön seçim istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817