İZMİT ZABITA SEVİNDİRİYOR

Körfez Mahallesi’nde rutin kontrollerini gerçekleştiren zabıta ekipleri, çok sayıda poşet ile karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir  vatandaşın imdadına yetiştiler. Zabıta görevlisi, kadının yanına giderek yolu karşıdan karşıya güven içinde geçmesine yardımcı oldu. Zabıtanın örnek davranışı yaşlı kadının teşekkür  ile karşılık buldu.  Zabıta yetkilileri “ vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak bize ayrı bir mutluluk veriyor. Bu tür yardım ve destekleri severek yapıyoruz” dediler.

KUVEYTLİ TURİSTTEN KAYIP CÜZDAN TEŞEKKÜRÜ

Bu arada Kuveytli Yousef Bughaith, kaybettiği cüzdanını İzmit Zabıtası sayesinde kavuşmanın sevincini yaşadı. Duyarlı bir vatandaş, çarşı merkezde bulduğu cüzdanı İzmit Belediyesi Zabıta Haber Merkezi’ne teslim etti. Zabıta görevlileri cüzdandaki kimlik bilgileri yardımıyla Kuveytli olduğu öğrenilen Yousef Bughaith’u ulaştılar. Telefonla haber verilmesi üzerine Kuveytli turist hemen İzmit Zabıtasına geldi. Görevlilerin elinden kaybettiği cüzdanını alan Yousef Bughaith “ cüzdanımdan  umudumu kestiğim anda gelen telefonla büyük mutluluk yaşadım. Cüzdanımı bulan vatandaşa ve İzmit Zabıtasına ne kadar teşekkür etsem azdır” şeklinde sevincini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817