İZMİT’TE ÜSTÜN DÖKMEN KONFERANSINA BÜYÜK İLGİ

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Tülay Yanıkoğlu Yazıcı’nın moderatörlüğünde ki konferansta akademisyen, psikolog, yazar ve televizyoncu Prof. Dr. Üstün Dökmen ailelerle bir araya geldi. Aile ilişkilerini güçlendirmek, iletişim kazalarının önüne geçmek ve yol gösterici olmak için düzenlenen programa İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz,    İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun eşi Zeynep Emiroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Yoğun vatandaş katılımın olduğu programda oturacak yer bulamayıp, ayakta izleyenler oldu. 

HEDEFİMİZ, ÇAĞDAŞ UYGARLIK SEVİYESİNİN ÜZERİNE ÇIKMAK

 

Program öncesi konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın  “İzmit Belediyesi olarak bir yandan geçmişten gelen mili, manevi ve geleneksel değerlerimizi koruyup kollama hedefindeyken; diğer yandan da çağın getirdiği her tür bilgiyi edinme, teknolojiyi kullanma, yarınlara, çağdaş uygarlıklar dediğimiz seviyelere ve daha üzerine çıkma hedefindeyiz.  Bu hedef için çalışmak ve bunu gerçekleştirmek zorundayız.

OKUMAK VE BİLGİ EN ÖNEMLİ ANAHTARIMIZDIR

İletişim, stres yönetimi, zaman, kişisel gelişim, kriz yönetimi, zaman yönetimi gibi birçok konu gündemimize yeni yeni geliyor. İletişim aslında insanoğlu varolduğundan bu yana hep olan bir kavramdır. Bu kavramın bilimsel yönüyle uzmanlar tarafından, tecrübelerin de ışığıyla bilinmesi ve uygulanması bambaşka bir önem ve anlam taşıyor. . İzmit Belediyesi olarak bu konuları çok önemsiyoruz. Okumak ve bilgi bizim en önemli anahtarlarımızdır.

İLETİŞİM KONUSUNDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARIMIZ VAR

İzmit Belediyesi aile içi iletişim başta olmak üzere iletişimde çok önemli adımlar attı. Evlilik Okulu’nu Türkiye’de ilk biz başlattık. Ali Rehberlik Merkezi’mizde, psikoloğumuz, sosyal hizmet uzmanımız, sosyoloğumuzla birlikte ailelerin kendi içerisinde baş edemediği bazı konular varsa biz de yardımcı olalım istiyoruz. Şuanda Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’mizde de bu desteklerimiz sürüyor. İZMEK kurslarımız da iletişim kanallarının açık olduğu sosyalleşme alanıdır. Özellikle gençlere yönelik yaptığımız gençlik merkezleri, yaşlılarımıza açtığımız emekli evleri aslında iletişimle ilgili yaşamsal kaliteyi arttırma çabamızdır. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Sizin sorununuzu çözdüğümüz zaman en büyük mutluluğu alıyoruz” şeklinde konuştu.  

Programa gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduğunu belirten akademisyen, psikolog, yazar ve televizyoncu Prof. Dr. Üstün Dökmen, iletişime verdiği önem ve gerçekleştirilen organizasyon için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti.  Başkan Doğan da katılımlarından ve anlatımlarından dolayı Dökmen’e teşekkür ederek İzmit’in sembolü saat kulesini taktim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817