İZMİT’TE YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile birlikte Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda kurulan ve halen bine yakın çocuğun  sıcak yaz günlerini değerlendirdiği Aquapark’ı ziyaret eden  Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaptığı açıklamada “ göreve geldiğimizde çocuklarımızı düşünerek projeler ürettik. Çocuk dostu bir belediye başkanı ve belediye olarak şimdiye kadar 20 binden fazla çocuğumuza bedava bisiklet verdik. Binlerce çocuğumuza etüt merkezlerinde destek olduk. Sarısu Kampımızda yine binlerce gencimiz yaz tatilini geçirdi. Portatif yüzme havuzları sayesinde de şimdiye kadar 20 binin üzerinde çocuğumuza hem yüzme öğrettik hem de onların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağladık.

 

HEM TATİL HEM EĞLENCE

 

Tatile gitme imkanı bulamayan çocuklarımız kurduğumuz Aquapark sayesinde hem yüzme öğreniyor hem de tatil yapmış oluyor. Hedefimiz nasıl ki, İzmit’te bisikleti olmayan  tek bir çocuk bırakmamakta kararlıysak,  yüzme öğrenmeyen çocuk da bırakmamaktır. Yüzme havuzlarımız sayesinde hem yüzmeyi öğretiyor hem de milli yüzücülerin yetişmesine zemin hazırlamış oluyoruz” dedi.  Doğan, İzmit Belediyesi’nin  yaptığı proje ve çalışmaların örnek alındığını, bundan da gurur duyduklarını da söyledi.

 

VEKİL AYGÜN’DEN DOĞAN’A TEBRİK

 

Başkan Doğan’ı başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı tebrik eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de  “doğumundan, ölümüne kadar sorumlu olduğumuz milletimizin bu yaştaki çocuklarına hizmet etmek en önemli görevimizdir. Bu tür projeleri, çocuklarımızın daha zinde daha güçlü yetişmesi için önemli buluyoruz. Kendisi aynı zamanda çocuk doktoru olan Belediye Başkanımız Nevzat Doğan’a da başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Aquapark ziyaretinde milletvekili Aygün ve Başkan Doğan’a çocuklar büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817