JANDARMA VE ZABITA DESTEK VERİYOR

Öğrenci nüfusunun yoğun olduğu okullardan biri olan Petkim Orta Okulu'ndaki öğrencilerin çıkış saatlerinde, Jandarma destek vererek, trafik akışını sağlamaya başladı. Şehrin göbeğinde bulunan okulun önü, öğrencilerin çıkış saatinde yoğun bir trafik keşmekeşliğine neden oluyordu. Öğrenciler, trafik keşmekeşliğinden dolayı büyük sıkıntılar yaşıyordu.

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, yaşanan trafik keşmekeşliğine el attı. Jandarma timlerini görevlendirdi. Okulun çıkış saatlerinde Jandarma Timleri görev yapıyor. Öğrencilerin yoldan karşıya geçişlerini, kontrol altında tutuyor.

Bankalara ait ATM’lerin de bu cadde üzerinde olması nedeniyle yaya ve araç trafiği sürekli olarak yoğunlaşıyor. Bu nedenle de okul çıkışlarında polis, jandarma ve zabıta güvenliği sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817